Aantal likes facebook verhogen

Aantal likes facebook verhogen:
Hoe zit het met de likes op Facebook?

Wanneer u als ondernemer uw bereik op Facebook wilt vergroten, dan is de kans groot dat uw aandacht ligt bij het aantal likes op Facebook verhogen. Dat lijkt immers inherent te zijn met het bereik van uw pagina en dat is waar het allemaal begint. Gelukkig is daar een makkelijke optie voor.

U kunt immers gewoon uw berichten sponsoren bij Facebook tegen betalingen, zodat het aantal likes op de pagina toe blijft nemen. Ideaal! Zo mag het misschien klinken, maar een slechtere manier is er nauwelijks. De gekochte likes en het gekochte bereik op uw social media profiel zorgen wel voor meer bezoekers, maar niet de bezoekers die u graag zou willen hebben.

Organisch is de toekomst

Het is nooit een goed idee om het aantal likes gewoon random te willen verhogen. Wat u wilt bereiken met uw social media campagnes, is het verhogen van het bereik in de richting van uw doelgroep.

Wanneer u likes koopt, en u ziet dat mensen de pagina liken waarvan u de naam niet eens uit kunt spreken, dan weet u dat de ROI direct een achterstand op heeft gelopen. Mensen die niet bij u in de buurt zitten en die niet tot uw doelgroep behoren, zullen namelijk niet overgaan tot een aankoop.

aantal likes facebook verhogen

Het lijkt misschien waarschijnlijk dat consumenten eerder een pagina liken die al veel likes heeft. Dit kan ook tegen u werken. De consumenten zijn kritisch en zijn goed op de hoogte van de social media. Wanneer het aantal likes hoger is dan verwacht zou mogen worden, dan zal de consument inzien dat de volgers niet organisch op de pagina gekomen zijn, en laat organisch gegenereerd verkeer nou precies de toekomst zijn van het internet.

Alain Hoeckx

Sociale media is de nummer éen reden waarom mensen/bedrijven snel bekend worden.
Waar wacht jij nog op?Start uw online campagnevandaag nog!


  Uw naam*

  Uw telefoonnummer*

  Uw E-mail*

  Uw website

  Hoe kan ik u helpen?

  Wat is uw doel?


  Reacties