Alain Hoeckx: De man achter webraket

Wie is Alain Hoeckx?

Op het internet voel ik me als een vis in het water.

Bovenstaand citaat komt van Alain Hoeckx, een man die regelrecht het internet in gegroeid is. Ooit begon hij als een naam die niemand kende op het internet, tegenwoordig is hij wel gekend op het internet wanneer het om België draait. Samenwerkingen met bedrijven, ook buiten België, zorgden ervoor dat hij zijn expertise nog verder uit wist te breiden, tot het punt waarop de expertise zijn naam vooruitsnelde.

Groeien op de Social Media

U heeft ongetwijfeld wel een aantal bedrijven groot zien worden op de Social Media. Met een goede aanpak is veel te bereiken, zeker wanneer je precies weet hoe je het aan moet pakken en welke onderdelen het belangrijkst zijn. Zoals Alain zelf schreef: ‘’Voor kleinere bedrijven is de digitale wereld dé kans om zich naast de grote jongens te plaatsen.’’

Maar dan moeten deze kleinere ondernemers wel weten waar ze moeten beginnen en welke acties ze moeten ondernemen. En daar is een expert voor nodig.

alain en zijn vrienden
Alain-en-den-erik
Alain glas wijn

Die expert is te vinden in Alain Hoeckx. Hij richtte zijn bedrijf op om zijn expertise te kunnen laten op het grotere vlak. De internetondernemers in België zijn inmiddels goed bekend met de diensten die Alain aanbiedt, en komen regelmatig terug om verder te kunnen bouwen aan het netwerk.

Let wel, het gaat hier niet gewoon om het opbouwen van linkjes. Volgens Alain gaat het nooit om het bouwen van links, maar om het bouwen van relaties. Op langere termijn heeft u daar namelijk veel meer aan, zeker wanneer je geld wil verdienen met het internet.

Overigens draait het tegenwoordig ook om de grafische vormgeving. Een campagne, een website of een nieuwsbrief, bij al deze vormen van marketing gaat het uiterlijk de naam voor. Wanneer de vormgeving niet goed in elkaar steekt, kan u er beter meteen mee ophouden. Ook hier heeft Alain kennis van zaken. Hij is 5 jaar lang intensief bezig geweest met het grafisch ontwerpen en heeft daarbij dingen ontworpen (flyers, websites, facebook-pagina’s, menukaarten, landingspagina’s etc) die vele concurrenten verbaasden.

Waarom zou u Alain inschakelen?

Op het moment dat u als ondernemer bezig bent met het opzetten van een website of een campagne op de Social Media, gaat het allemaal om de opbrengst die u hier uit kunt halen. Die opbrengst wordt gemeten in ROI en in feite is de vraag, hoeveel kan u verdienen per euro die u erin stopt? Een hoge opbrengst is leuk, maar wanneer u veel heeft moeten investeren, wordt de winst ineens een stuk kleiner dan oorspronkelijk  gedacht.

Ook het aantal uren dat u moet investeren in een campagne, moet meegerekend worden. In die tijd kunt u geen andere activiteiten doen, zoals direct geld verdienen. Veel ondernemers missen die schakel. Zij gaan zelf lange tijd aan het werk met dingen waar zij niet zo goed in zijn,en denken zo geld te besparen.
Dat doen ze ook, zij geven er nauwelijks geld aan uit, en vervolgens wordt er gescholden op het internet en de Social Media omdat het niet werkt. Dat is waar iemand als Alain Hoeckx om de hoek komt kijken. winking-face

motivatie-webraket

Op het moment dat u de expertise kunt gebruiken van een ondernemer die op gebied van Social Media en grafisch ontwerp zijn pluimen al verdient heeft, en het meeste al gezien heeft, heeft u meteen een voorsprong op al uw concurrenten. Nog belangrijker: De ROI zal hard omhoog schieten, met meer winst als gevolg. Tegelijkertijd heeft u kunnen aanschouwen hoe u juist te werk moet gaan om het gewenste resultaat te bekomen. Of, zoals Alain het zegt: ‘’We zijn allemaal continu aan het leren. Diegene die het best luistert, zal het verst geraken in de wereld van het wereldwijde web.’’

De beste online marketeer van België?

Succes is groeien en stoefen is knoeien. We beweren helemaal niet dat Alain Hoeckx de beste online marketeer is van België. Wat we wel beweren is dat, met zijn veelzijdige achtergrond, Alain al een hele tijd succesvol is op het internet. Tel daar het grafisch vormgeven en de expertise van de Social Media bij op, en je vindt alle expertise die je nodig hebt in één persoon. Door altijd voor te blijven lopen op de concurrenten, is de naam van jouw bedrijf de naam die de mensen als eerste zien op hun smartphone en computers, en dat is waar u direct de sale kunt maken. En dat kan u helemaal aan Alain overlaten.

Uiteraard zal u zelf het best de kwaliteiten van Alain Hoeckx ondervinden. Contacteer hem vandaag en start uw online succes verhaal!

Alain Hoeckx

Sociale media is de nummer éen reden waarom mensen/bedrijven snel bekend worden.
Waar wacht jij nog op?Kom in contact metAlain Hoeckx


    Je naam*

    Je telefoonnummer*

    Je E-mail*

    Jouw website

    Hoe kan ik je helpen?