Content Marketing

Eén van de grootste bezwaren die ik hoor, als het over Social Media gaat, is dat het (te) veel tijd kost. Dit kan zeker het geval zijn, als u geen idee heeft wat de Social Media voor umoet opleveren. De ROI is niet duidelijk. Als u met een duidelijk plan aan de slag gaat, waarin uw doelen gesteld zijn, zul u merken dat Social Media wel degelijk iets kan opleveren.

Dit resultaat zorgt er dan ook voor dat u best de nodige tijd wilt investeren in Social Media. Echter het stellen van doelen alleen is geen garantie dat u ze ook gaat halen. Daarom zijn de te ondernemen stappen erna ook zo belangrijk. Op deze pagina ontdekt u hoe u goede content maakt, die u vervolgens kunt publiceren.Profileer u als expert

De kunst is om het maximale uit uw kennis te halen. Deel uw kennis met uw achterban, onbaatzuchtig. Op deze manier profileer u zichzelf als een expert. Dit helpt u om vervolgens meer business te genereren.

Doelgroepen

Een content strategie is per definitie doelgroepgericht. U zorgt ervoor dat uw content aansluit op de behoeften van je doelgroep(en). Stel uw klant centraal…beter nog: stel het probleem van uw klant centraal! Als u in staat bent het probleem van uw klant goed te benoemen, duidelijk kunt weergeven en u heeft ook nog eens de oplossing; dan heeft u de belangrijkste stappen al genomen.
Welke content?

Stel vragen aan uw achterban om te achterhalen wat er bij hen leeft. Welke problemen ervaren zij? Kan u dit oplossen? Zo ja, hoe? Het kan zijn dat dit met een artikel kan, een video, een podcast, of een combinatie hiervan. De derde stap ‘De Buzz Monitoren’ is cruciaal. Hier vind u de informatie die u nodig hebt.

Als u voldoende informatie hebt verzameld, dan kun u dit categoriseren; in problemen, doelgroepen, etc.

Aan de hand van de categorieën maak ik een blogplan.
Hoe gaan we aan de slag?


Content Strategie

Voor een effectieve content strategie heeft u maatwerk nodig. Kopieren en plakken werkt hier niet . We creëren op maat gemaakte e-commerce inhoud voor uw social media en zorgen ervoor u hefboomeffect ervaart om uw website. investering

Schrijven & Bewerken

We schrijven inhoud die klanten willen lezen. Die hen interesseert en bijgevolg ook uitnodigt tot reageren. Dit komt uw Social Media wederom ten goede.

Inhoud onderhouden

Up-to-date blijven met de laatste gadgets en nieuwsfeiten omtrent uw branche is cruciaal in het scoren via sociale media


U overtuigen? Dat doen we met onze successen!

campagne-webkrunch-foto-instagram

campagne-keurslager-foto

campagne-de-duivelse-pronostieken-foto


Wat onze klanten zeggen


Wilt u een groot bereik opzetten door marketing op Social Media, dan is het belangrijk dat alles klopt. Uw Social Media profiel moet in orde zijn, uw producten moeten goed zijn en de voorraad moet altijd bijgewerkt zijn. Wanneer dit allemaal in orde is, kunt u verdere stappen ondernemen om het een echt groot succes te maken met dank aan Facebook, Instagram of Twitter.


 • Het aantal volgers op onze sociale media kanalen ging naar omhoog dankzij Alain. Nog belangrijk! Ook onze bestellingen via de webshop schoten de hoogte in!

  Ken Van Wauwe
  Ken Van Wauwe
  Eigenaar Pomade Winkel België
 • Het is een plezier om met Alain samen te werken. Zijn kennis van social media is een belangrijke aanwinst bij het verbeteren van mijn online aanwezigheid. Excellente service, vanaf het begin!

  Tessa Rossel
  Tessa Rossel
  Blogger & Eigenares Anverelle.com


Contacteer onsvoor een offerte


  Uw naam*

  Uw telefoonnummer*

  Uw E-mail*

  Uw website

  Hoe kan ik u helpen?

  Wat is uw doel?