FACEBOOK VIRAAL
De Duivelse Pronostieken


Over deKlant

De duivelse pronostieken logo


De Duivelse Pronostieken is een facebookpagina voor liefhebbers van een gokje. Bij iedere belangrijke wedstrijd die de belgen spelen geeft de pagina tal van prijzen weg. De enige voorwaarde is dat de deelnemer het winnende team kan voorspellen. Bij meerdere inzendingen dient men ook de minuut van de eerste goal te vermelden.

Wij zijn allemaal in de ban van onze duivels, maar hoe scoren zij op het EK/WK? Waag een gokje op de uitslagen via onze pagina.

Aan de slag


Het EK van 2016 was er één waar gans België hoge verwachtingen had van onze gouden jongens. Verliezen was geen optie. De beheerders van De Duivelse Pronostieken vroegen Alain om hier op in te spelen.

Middelen:
Na een matige winst met 0-1 van Zweden wilde iedereen de Belgen zien schitteren… Hongarije was de ideale tegenstander. Met dit gegeven in het achterhoofd maakte Alain een afbeelding die inspeelde op het gevoel. Hij maakte gebruik van de ‘like’ & ‘hart’ knop. Zo kon het publiek zijn voorkeur uiten over volgens hen uiteindelijk de wedstrijd zou winnen.

Resultaten:
De pagina explodeerde na het plaatsen van dit bericht! Maar liefst 1071 voetballiefhebbers lieten zich uit over de uitslag van de wedstrijd. 995 onderhen zag de Belgen winnen, terwijl slechts 25 de overwinning aan Hongarije gaven. 51 sympathisanten hadden andere ‘gevoelens‘ bij dit bericht

Ook het aantal likes van de pagina ging erop vooruit. Maar liefst 125 nieuwe volgers!


de-duivelse-pronostieken-facebook

Klik op het screenshot van de campagne om een groter voorbeeld te zien.
U wilt ook een campagne opstarten?

In gesprekken met klanten komt vaak de vraag naar boven waarom je überhaupt op social media zou willen inzetten.
Een vaak gebruikt ‘excuus’ is “omdat iedereen er mee bezig is”.

Is dit het geval, stop dan nu!
Het inzetten op social media zonder duidelijke richting resulteert in geklungel en kan meer schade berokkenen dan waarde leveren.

Laat het over aan Alain van webraket.
Hij weet precies wat wel en niet werkt op de social media.
Wat onzeKlanten zeggen


Wilt u een groot bereik opzetten door marketing op social media, dan is het belangrijk dat het plaatje klopt. Uw social media profiel moet leven, uw producten moeten goed zijn en de voorraad moet altijd op peil zijn. Wanneer dit allemaal in orde is, kunt u verdere stappen ondernemen om het een echt groot succes te maken met dank aan Facebook, Instagram of Twitter.


 • Het aantal volgers op onze sociale media kanalen ging naar omhoog dankzij Alain. Nog belangrijk! Ook onze bestellingen via de webshop schoten de hoogte in!

  Ken Van Wauwe
  Ken Van Wauwe
  Eigenaar Pomade Winkel België
 • Het is een plezier om met Alain samen te werken. Zijn kennis van social media is een belangrijke aanwinst bij het verbeteren van mijn online aanwezigheid. Excellente service, vanaf het begin!

  Tessa Rossel
  Tessa Rossel
  Blogger & Eigenares Anverelle.com


Start uwCampagne vandaag!


  Uw naam*

  Uw telefoonnummer*

  Uw E-mail*

  Uw website

  Hoe kan ik u helpen?

  Wat is uw doel?