De URL van jouw Facebookpagina aanpassen

webraket-facebook-url

Tijd om de puntjes op de ‘i’ te zetten

Wanneer je een Facebookpagina gemaakt hebt om meer mensen te bereiken, wil je natuurlijk niet dat dit een URL is met allerlei cijfertjes en tekens. Dat hoeft ook niet, want je kunt de URL van de pagina gewoon aanpassen.
Dat kan ook wanneer je een URL hebt die wel mooi is, maar die je toch aan wilt passen om welke reden dan ook. Het wijzigen van de URL kan echter maar eenmaal. Denk van tevoren goed na over de URL die je wilt hebben voor jouw Facebookpagina en let vooral ook op spelfouten.

Al eens een kijkje gaan nemen op de facebookpagina van Webraket? Dat kan hier!

Facebook URL instellen en aanpassen

Het aanpassen of instellen van de URL is helemaal niet moeilijk. Je gaat naar de pagina die je op Facebook gemaakt hebt, dan ga je naar Info en klikt op ‘bewerken’ achter ‘Facebook-webadres’. Vervolgens geef je de nieuwe URL in die je wilt hebben en klik je op opslaan.

webraket-url-aanpassen-facebook
Je hoeft niet eerst alle mogelijkheden te checken, Facebook kijkt namelijk direct voor je of de URL die je gekozen hebt uniek is. Wanneer dit het geval is, heb je een nieuw webadres voor je pagina waarin je direct aan kunt geven waar de pagina voor gemaakt is.

Reacties
Share

Alain ademt het internet. Hij is steeds mee met de laatste nieuwtjes en gadgets en zorgt er voor dat uw bedrijf scoort binnen de digitale wereld. Alain heeft een grafische achtergrond en die komt hem goed van pas bij het onderscheiden tussen wat wel en wat niet aanslaat bij het grote publiek.

Aanbevolen Berichten