Facebook

Met facebook zorgt u ervoor dat u verschijnt op het grootste advertentiekanaal van België en dus ook uw lokale doelgroep. U zal vanzelf merken dat uw naambekendheid, uw online verkoop en uw websitebezoekers zullen stijgen. Vandaag de dag kan u niet anders dan inzetten op dit medium.

Bij webraket kiest u zelf het budget.
Ik sta persoonlijk garant voor u tot het gewenste resultaat bereikt is.

Starten met een Facebookpagina? Lees dan zeker volgende blogberichten:


webraket-diensten-facebook


Likes op uw bedrijfspagina zijn niet meer voldoende!

Facebook heeft in 2015 beslist om het organisch bereik van bedrijfspagina’s een halt toe te roepen. Concreet wil dit zeggen dat slechts 6%, ja u leest het goed!, van uw fans uw berichten nog zien verschijnen. Als ondernemer zult u dus moeten investeren in Facebook Campagnes als u uw potentiële klanten nog wil bereiken.

Zo krijgt uw product meer zichtbaarheid:

 • Bereik uw specifieke doelgroep dankzij gegevens die Facebook verzamelde.
 • Vertrouw op creatie, publicatie, analyse en optimalisatie van uw campagne.
 • Een advertentie in de nieuwsfeed kan je niet wegklikken of in de papiermand gooien.
 • Facebook-gebruikers bekijken elk bericht in het nieuwsoverzicht gedurende 3 seconden.
 • Een geadverteerd bericht lijkt op een gewoon nieuwsbericht.
Facebook campagnes zorgen voor:


Meer naambekendheid

6,1 miljoen Facebook-gebruikers in België, waarvan 78% dagelijks inlogt? Bereik hen op elk moment van de dag via hun nieuwsoverzicht – op elk mogelijk toestel.


Leg uw budget vast

U legt het totale budget vast en wij verbinden dat aan een meetbaar resultaat: u betaalt € 0,07 per unieke Facebook-gebruiker (= vijf weergaves). Vervolgens krijgt u een gedetailleerd rapport.Verhoog uw verkoop

Hebt u geen bedrijfspagina op Facebook? Maakt niet uit! Uw advertentie linkt best door naar een product in uw webshop of uw contactpagina. U bent hier om uw diensten of producten te verkopen.


Bereik uw lokale doelgroep

Segmenteer samen met uw vertegenwoordiger de doelgroep: geslacht, leeftijd en locatie. Bepaal daarna uw budget en startdatum.Ontwikkel vertrouwen

Elke facebooker ziet uw advertentie vijf keer in zijn persoonlijk nieuwsoverzicht verschijnen. En aangezien wij allemaal graag door de laatste nieuwtjes en roddeltjes scrollen, bent u onmogelijk te missen.


Lok bezoekers naar uw website en winkel

Op basis van uw briefing stellen wij een advertentie op en verbeteren die tot er zoveel mogelijk bezoekers doorklikken naar uw webpagina en uw winkel binnenwandelen.


U overtuigen? Dat doen we met onze successen!

campagne-webkrunch-foto-instagram

campagne-keurslager-foto

campagne-de-duivelse-pronostieken-foto


Wat onze klanten zeggen


Wilt u een groot bereik opzetten door marketing op social media, dan is het belangrijk dat alles klopt. Uw social media profiel moet in orde zijn, uw producten moeten goed zijn en de voorraad moet altijd bijgewerkt zijn. Wanneer dit allemaal in orde is, kunt u verdere stappen ondernemen om het een echt groot succes te maken met dank aan Facebook, Instagram of Twitter.


 • Het aantal volgers op onze sociale media kanalen ging naar omhoog dankzij Alain. Nog belangrijk! Ook onze bestellingen via de webshop schoten de hoogte in!

  Ken Van Wauwe
  Ken Van Wauwe
  Eigenaar Pomade Winkel België
 • Het is een plezier om met Alain samen te werken. Zijn kennis van social media is een belangrijke aanwinst bij het verbeteren van mijn online aanwezigheid. Excellente service, vanaf het begin!

  Tessa Rossel
  Tessa Rossel
  Blogger & Eigenares Anverelle.com


Jawel, nu is het aan onsAan de slag met uw facebookcampagne!


  Uw naam*

  Uw telefoonnummer*

  Uw E-mail*

  Uw website

  Hoe kan ik u helpen?

  Wat is uw doel?


  Reacties