Gratis social media check

Social media is een belangrijke factor voor het zakenleven tegenwoordig. Twitter, Instagram en Facebook kunnen een bedrijf een enorme boost geven, maar het kan ook zorgen voor negatieve publiciteit waardoor de omzet juist af zal nemen. Daarom is het des te belangrijker dat alle elementen goed benaderd worden, en opgezet worden op de juiste manier.

Uiteraard kunt u een groot gedeelte zelf doen wanneer u de juiste training achter de rug hebt, maar het opzetten van social media profielen is iets dat u beter aan de experts over kunt laten. Zo weet u zeker dat er niet direct beginnersfouten gemaakt worden, die lastig zijn om te herstellen op een later moment. Doet u alles in één keer goed, dan bespaart dit doorgaans veel tijd, en geld.Neem een vliegende start

De rol van de social media zal de aankomende jaren alleen maar groter worden. We delen, we taggen en we laten iedereen weten wat wij ervan vinden. Wilt u gebruikmaken van de kansen die hier liggen en wilt u een groot gedeelte van België kunnen bereiken met één bericht, dan is dit het perfecte begin voor u.Analyseren van uw website

Voor we aan de slag kunnen met het nakijken van uw sociale media bekijken we eerst de basis. En dat is uw website! Onze expertise rijkt verder dan enkel social media.

We weten perfect hoe een website in elkaar moet zitten om te leiden tot conversie. Deze lijn dient doorgetrokken te worden naar AL uw sociale media kanalen


Sociale media kanelen

We bekijken met een kritisch oog de berichten die u deelde met uw sociale media kanalen.

 • Bereikt u de gewenste doelgroep?
 • Ontvangt u voldoende reactie?
 • Genereren uw kanalen conversie?
 • Stelt u de juist vragen aan uw publiek?
 • Waar is er ruimte tot verbetering?


Deze klanten gingen u al voor • Just-eat
 • logo-webkrunch
 • logo-keurslager-stevens-van-de-vyver
 • Rent-4-fun-logoWat onze klanten zeggen


Wilt u een groot bereik opzetten door marketing op social media, dan is het belangrijk dat alles klopt. Uw social media profiel moet in orde zijn, uw producten moeten goed zijn en de voorraad moet altijd bijgewerkt zijn. Wanneer dit allemaal in orde is, kunt u verdere stappen ondernemen om het een echt groot succes te maken met dank aan Facebook, Instagram of Twitter.


 • Het aantal volgers op onze sociale media kanalen ging naar omhoog dankzij Alain. Nog belangrijk! Ook onze bestellingen via de webshop schoten de hoogte in!

  Ken Van Wauwe
  Ken Van Wauwe
  Eigenaar Pomade Winkel België
 • Het is een plezier om met Alain samen te werken. Zijn kennis van social media is een belangrijke aanwinst bij het verbeteren van mijn online aanwezigheid. Excellente service, vanaf het begin!

  Tessa Rossel
  Tessa Rossel
  Blogger & Eigenares Anverelle.com


Vraag een gratis social media checkup aan!


  Uw naam*

  Uw telefoonnummer*

  Uw E-mail*

  Uw website

  Hoe kan ik u helpen?

  Wat is uw doel?