HiQDesign

Bye HiQDesign, Hallo Webraket

Geen paniek, we doen gewoon verder!
Sinds 2011 heb ik met veel plezier verschillende projecten vorm gegeven. Van visitekaartjes tot een volledige huisstijl en de laatste 3 jaar ook websites.
In een online wereld waar de bedrijvigheid nooit één dag stil staat is het enorm belangrijk om de vinger constant aan de pols te houden. Vandaar mijn beslissing om HiQDesign en de diensten een ware make-over te geven.


Klik op de video om hem af te spelen.

? Webraket.be
Met webraket wil ik me nog meer specialiseren in het professioneel bereiken van mensen met uiteraard steeds de focus op conversie (ROI).
Het medium dat we allemaal, ofwel persoonlijk en sommige misschien ook al zakelijk, (zouden moeten) gebruiken is Social Media. De afgelopen 2 jaar beheerden ik tal van facebookpagina’s, instagramaccounts en google+ pagina’s. Campagnes werden succesvol opgestart en de vraag naar mijn diensten groeide.

Vandaar mijn keuze om vanaf heden mijn hoofdactiviteit te wijzigen naar het opstarten en begeleiden van Social Media campagnes samen met het ontwikkelen van websites.

✌️ Reeds bestaande klanten HiQDesign ✌️
Geen nood! Alle lopende opdrachten en bijbestellingen worden nog steeds behandeld. Er wordt alleen niet meer actief publiciteit gemaakt voor de oude diensten van HiQDesign.

? Waarom inzetten op Social Media?
In deze video ontdek je de 7 belangrijkste reden waarom jouw bedrijf vandaag de dag niet anders kan dan inzetten op Social Media.


Klik op de video om hem af te spelen.

Ik heb voor jouw als klant van HiQDesign formules uitgewerkt voor het beheren van je Social Media accounts.

Ook voor het opzetten van een campagne zorg ik ook voor een ‘speciale’ prijs ?

Reacties