YOUTUBE VIDEO
Inbox Verhuizeingen


Over deKlant

Inbox-verhuizingen-logo


Als verhuisbedrijf beseffen ze bij inbox verhuizingen maar al te goed wat er komt kijken bij een privéverhuis of kantoorverhuis. Ze zorgen ervoor dat dankzij een degelijke planning alles op wieltjes kan verlopen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en kan u zich volledig concentreren op uw nieuwe thuis of uw nieuwe werkomgeving.

Ze specialiseren zich in het snel verhuizen. Last-minute verhuizingen als het ware. Verder kan je bij hen ook terecht voor kwaliteitsvolle verhuisdozen, ladderliften en aanhangwagens.

Aan de slag


Op een ludieke manier potentiële klanten op de hoogte brengen van de diensten die inbox verhuizingen aanbied. Dat was de opzet van deze opdracht.

Middelen:
We gaven het advies om te opteren voor een motionvideo. Zo komt de klant op een aangename en simpele wijze achter de verschillende diensten van het bedrijf. Ook heeft het filmpje een groot ‘like-baarheidsgehalte’  (mocht dat al een woord zijn )

Resultaten:
De video werd geïmplementeerd in een nieuwsbrief en vervolgens verstuurd naar alle contacten. De mail werd maar liefst 43 keer doorgestuurd en het filmpje werd een kleine 300 keer bekeken.

De verhuisbranche is een zeer competetieve sector: denk maar aan de talrijke concurrenten zoals Antigoon verhuizingen, Dockx Movers, Vio, De Vic,…
Toch slaagde we er in om met deze campagne 15 offertes en 6 effectieve verhuizen binnen te halen.Klik op de play button van de campagne om het filmpje te starten.
U wilt ook een youtube video lanceren?

In gesprekken met klanten komt vaak de vraag naar boven waarom je überhaupt op Social Media zou willen inzetten.
Een vaak gebruikt ‘excuus’ is “omdat iedereen er mee bezig is”.

Is dit het geval, stop dan nu!
Het inzetten op Social Media zonder duidelijke richting resulteert in geklungel en kan meer schade berokkenen dan dat het iets oplevert.

Laat het over aan Alain van Webraket.
Hij weet precies wat wel en niet werkt op de Social Media.
Wat onzeKlanten zeggen


Wilt u een groot bereik opzetten door marketing op social media, dan is het belangrijk dat het plaatje klopt. Uw social media profiel moet leven, uw producten moeten goed zijn en de voorraad moet altijd op peil zijn. Wanneer dit allemaal in orde is, kunt u verdere stappen ondernemen om het een echt groot succes te maken met dank aan Facebook, Instagram of Twitter.


 • Het aantal volgers op onze sociale media kanalen ging naar omhoog dankzij Alain. Nog belangrijk! Ook onze bestellingen via de webshop schoten de hoogte in!

  Ken Van Wauwe
  Ken Van Wauwe
  Eigenaar Pomade Winkel België
 • Het is een plezier om met Alain samen te werken. Zijn kennis van social media is een belangrijke aanwinst bij het verbeteren van mijn online aanwezigheid. Excellente service, vanaf het begin!

  Tessa Rossel
  Tessa Rossel
  Blogger & Eigenares Anverelle.com


Verspreid uwvideo vandaag nog!


  Uw naam*

  Uw telefoonnummer*

  Uw E-mail*

  Uw website

  Hoe kan ik u helpen?

  Wat is uw doel?


  Reacties