PR Bureau Antwerpen

PR Bureau Antwerpen:
Reputatiemanagement en PR

Een bedrijf heeft een bepaalde naam en een bepaald imago. Dat is niet altijd het beeld dat u zelf gecreëerd heeft rond uw bedrijf. De naam en het imago waar hier op gedoeld wordt, is het beeld dat de consument heeft bij het zien van uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo.

Dit wordt bepaald door veel verschillende en vaak kleine factoren. Ervaringen uit het verleden rekenen hierbij mee, de associaties die gemaakt kunnen worden bij de naam en het logo spelen ook een rol, net als de bekendheid van de naam. De reclames en promotie die u maakt, zorgen ook voor een bepaald beeld bij de consument, net als uw social media profiel. Wanneer het beeld dat de consument van u heeft niet overeenstemt met het beeld dat u wilt scheppen, heeft u een probleem. Gelukkig kan een PR Bureau Antwerpen helpen in zulke gevallen.

Wat is PR en reputatiemanagement

PR staat voor Public Relations en reputatiemanagement is grotendeels wat hierboven beschreven staat. Uw bedrijf heeft een bepaald beeld van zichzelf. Dat beeld heeft u zelf opgezet, bewust of onbewust, en dit heeft invloed op de manier waarop uw bedrijf gezien wordt. Het bedrijf kan bekend staan als een expert op een bepaald gebied, en bijzonder duurzaam bedrijf, of een bedrijf met asociale werknemers.

Het is belangrijk dat het beeld overeenkomt met het beeld dat u wilt hebben, en dat beeld moet er voor zorgen dat de doelgroep eerder voor uw bedrijf kiest dan voor een ander bedrijf. U kunt het beeld dat de consument van uw bedrijf heeft veranderen op een positieve manier. Dit kan door social media, promotie en acties.

PR Bureau Antwerpen

Het kost wat tijd, maar het resultaat is er vaak ook naar. Het vernielen van het beeld van uw bedrijf is veel makkelijker. Daarvoor hoeft u maar één grote fout te maken op de social media. Let dus goed op wat u doet, wanneer u het doet, en waarom.

Alain Hoeckx

Sociale media is de nummer éen reden waarom mensen/bedrijven snel bekend worden.
Waar wacht jij nog op?Start uw online campagnevandaag nog!


  Uw naam*

  Uw telefoonnummer*

  Uw E-mail*

  Uw website

  Hoe kan ik u helpen?

  Wat is uw doel?


  Reacties