Social media advertising

Social media advertising:
Reclame maken op de social media

Heeft u zich ooit afgevraagd hoeveel mensen een reclame zouden kunnen zien op de social media? Om preciezer te zijn: Uw reclame?

Veel ondernemers overwegen de mogelijkheden van social media advertising, maar laten de kansen liggen omdat zij niet precies weten wat zij moeten doen. Logisch, wanneer u een standaard reclame maakt en die op de social media plaatst, dan zal het lastig worden om veel bezoekers te scoren.
Er moet gebruik gemaakt worden van meer dan dat, en die trucjes kent u uiteraard niet allemaal. Gelukkig zijn er mensen die daar wel verstand van hebben en die u direct verder kunnen helpen.

Social media advertising

Het is namelijk niet verstandig om een reclame te maken die duidelijk herkenbaar is als een reclame. Dit vinden de mensen bijzonder storend, want zij zitten niet op de social media om reclames te bekijken.

U moet het slimmer aanpakken. U moet iets maken dat vermakelijk en leuk is. De kans is dan veel groter dat het ook bekeken zal worden, maar de kans bestaat dan ook dat het gedeeld zal worden met vrienden, waardoor het organisch bereik van het bericht veel groter is. En daar hoeft u niet voor te betalen.

Hoe pakt u dit het beste aan?

Het is niet verstandig om zelf te gaan knutselen. De kosten zijn dan relatief laag, maar de opbrengst zal zo mogelijk nog lager zijn.
Het is verstandig om een plan te maken en tijd en aandacht te besteden aan de social media, bij voorkeur met een expert samen die de stappen uit kan leggen. Op die manier kunt u in de toekomst zelf bezig met de social media advertising, of u kunt het uit blijven besteden wanneer u ziet dat het meer geld oplevert dan dat het kost.

Alain Hoeckx

Sociale media is de nummer éen reden waarom mensen/bedrijven snel bekend worden.
Waar wacht jij nog op?Start uw online campagnevandaag nog!


  Uw naam*

  Uw telefoonnummer*

  Uw E-mail*

  Uw website

  Hoe kan ik u helpen?

  Wat is uw doel?


  Reacties