Social Media Expert

Social Media Expert:
De Social Media expert is niet zomaar iemand

Sommige bedrijven hebben het allemaal net even niet voor elkaar. Zij maken verkeerde keuzes die grote gevolgen kunnen hebben voor de toekomst van het bedrijf.

Social Media is wat dat betreft één van de meest gevaarlijke gebieden op het gebied van ondernemen via het internet. Wanneer er op de social media fouten gemaakt worden, dan wordt dit direct met iedereen gedeeld. Die publiciteit heeft u nou net niet nodig. Dat is echter het risico wanneer u intern op zoek gaat naar een Social Media expert, of wanneer u de buurman op zijn woord gelooft en hem inschakelt omdat hij het ‘vaker’ gedaan heeft.

Hoe belangrijk is een expert op dit gebied?

Een social media expert speelt een grote rol in de beginfase van het social media proces. Het klinkt heel simpel, u zet een aantal accounts op en begint berichten te delen met de mensen om u heen, maar dat is precies wat u niet wilt. De mensen om u heen zijn niet de mensen die u wilt bereiken, het is de doelgroep die u wilt bereiken met uw berichten. Deze mensen kunnen interesse hebben in uw product, dus zij zijn uw mogelijke afzetmogelijkheden.

Social media expert

Om de doelgroep te bereiken, moet uw social media profiel aansluiten bij de doelgroep, net als de toon en vormgeving van de berichten. Een aantal woorden op rij maakt een zin, maar een zin die uit uitsluitend wat woorden bestaat, zal niet snel organisch gedeeld worden over de verschillende social media.

Een echte expert kan u het meeste werk direct uit handen nemen. Dit zorgt ervoor dat het direct goed gedaan wordt, en dat de kansen benut kunnen worden. Daarnaast bespaart het u veel tijd, omdat u niet zelf hoeft te gaan knutselen in de hoop dat het resultaat ook wat voor uw bedrijf zal gaan doen op de langere termijn.

Alain Hoeckx

Sociale media is de nummer éen reden waarom mensen/bedrijven snel bekend worden.
Waar wacht jij nog op?Start uw online campagnevandaag nog!


  Uw naam*

  Uw telefoonnummer*

  Uw E-mail*

  Uw website

  Hoe kan ik u helpen?

  Wat is uw doel?


  Reacties