Social Media: Waarom inzetten op Social Media?

social-media-video

In onderstaande video leg ik uit waarom een bedrijf vandaag de dag Social media niet meer kan negeren in zijn marketingcampagne!


Geen tijd om het filmpje te bekeken?  (Het duurt slechts 2 minuten…)
Lees dan de tekst ?
Realisatie: Alain Hoeckx – Stem: Kelly Van den Berg

Social Media video

Je hebt er ongetwijfeld al van gehoord.
De afgelopen jaren heeft Social media het internet drastisch veranderd. We kunnen zelfs stellen dat het de hele wereld heeft veranderd, en ook de wereld van marketing. Dus waarom zou je deze nieuwe vormen van communicatie moeten gebruiken voor jouw bedrijf?

Dit zijn de zeven belangrijkste redenen:

1️⃣ Nummer één
Zet je bedrijf in de kijker

Social Media is een nieuw marketing kanaal waarmee je je bedrijf in de spotlight kan zetten, relaties kan opbouwen en meer verkoop kan realiseren. Dus waarom hier geen gebruik van maken, als het toch gratis is?

2️⃣ Nummer twee
Ontwikkel een trouwe groep volgers

Zorg dat mensen zich kunnen identificeren met je onderneming. Het is van cruciaal belang een groep trouwe volgers te hebben, want zij zijn uiteindelijk mede-ambassadeur van je bedrijf

3️⃣ Nummer drie
Verbeter je klantendienst

Sta dichter bij je klanten door Social Media. Op die manier kan je sneller inspelen op hun noden en vragen. Zo blijft iedereen tevreden.

4️⃣ Nummer vier
Vergroot je online zichtbaarheid

Actief zijn op sociale netwerken vergroot je online zichtbaarheid. Met Social Media heb je een groot bereik omwille van zijn wereldwijde karakter, de mogelijkheid om zaken te delen en zijn groot aantal gebruikers.

5️⃣ Nummer vijf
Krijg meer bezoekers en een hogere SEO ranking

Social Media genereert enorm veel leads en zorgt voor een constante flow naar je website. Dit is belangrijk voor de zoekmotoren, want hierop gaan ze de verdere ranking van je website baseren.

6️⃣ Nummer zes
Meer verkopen en publiek

Aandachtig luisteren naar je klanten op Social Media stelt je in staat beter in te spelen op hun vragen en noden. Je verkoop zal hierdoor stijgen en het aantal volgers zal groeien.

7️⃣ Nummer zeven
Bespaar op marketing kosten

Vergeleken met traditionele reclamekanalen is het gebruik van Social Media betaalbaar voor iedereen. Het gebruik ervan is tenslotte volledig gratis!

? Outro

Je Social Media kanalen beheren, content creëren, tweets uitsturen en klachten behandelen is heel tijdrovend. Tijd die je beter kan investeren in het verder ontwikkelen van je bedrijf.
Gelukkig sta je er niet alleen voor. Op verschillende relevante domeinen hebben we uitgebreide expertise.

Contacteer Alain van webraket.be vandaag nog en start jouw Social Media verhaal

 

Reacties
Share

Alain ademt het internet. Hij is steeds mee met de laatste nieuwtjes en gadgets en zorgt er voor dat uw bedrijf scoort binnen de digitale wereld. Alain heeft een grafische achtergrond en die komt hem goed van pas bij het onderscheiden tussen wat wel en wat niet aanslaat bij het grote publiek.

Aanbevolen Berichten