FACEBOOK CAMPAGNE
Webkrunch


Over deKlant

logo-webkrunch


WebKrunch, gelegen te Antwerpen, is uw full service bureau voor online marketing. Ze verzorgen alles – van een gebruiksvriendelijke website of webshop tot slimme online advertentiecampagnes. Wilt u meer klanten aantrekken via uw website, beter scoren in de zoekmachines?

WebKrunch zorgt ervoor dat uw digitale strategie een instant succes wordt.

Aan de slag


De opzet van deze campagne was om op een ludieke manier, en met een stevige knipoog, zowel mannen als vrouwen aan te sporen Webkrunch te volgen op facebook. Als internetbureau is het vaak niet eenvoudig om beide seksen warm te maken voor internetmarketing.

Middelen:
Na overleg met de zaakvoerder werd er geopteerd om mensen aan te zetten tot het liken van de pagina door middel van een foto die meteen de aandacht trekt. Seks sells is de boodschap!

Resultaten:
De resultaten spraken voor zich! De pagina ging van 152 likes naar een stevige 506! Het evenwicht ging van 90/10 in het voordeel van de mannen naar 70/30.

We kunnen concluderen dat deze campagne zijn effect niet gemist heeft en ervoor zorgde dat er meer vrouwen hun interesse toonden in de facebookpagina van Webkrunch


webkrunch-facebook

Klik op het screenshot van de campagne om een groter voorbeeld te zien.


webkrunch-facebook-infographic

Klik op het screenshot van de campagne om een groter voorbeeld te zien.


Om meer bekendheid te verwerven op het domein van internetmarketing is het belangrijk om expertise te verwerven. Een infographic met relevante tijdsgebonden informatie is een ideaal instrument. Gooi daar een saus van leuk design over en je hebt een geslaagde infographic.

Middelen:
We vroegen de klant welke zaken hij graag verwerkt zou willen zien in de infographic.
Welke gegevens zijn interessant ? Welke zijn vandaag de dag cruciaal?
Met de informatie sloegen we een ontwerper onder de arm.

Resultaten:
De facebookpagina zag een toename in interactie. Mensen uit het interesse gebied gingen de interactie aan en begonnen spontaan te discussiëren over het topic ‘Webdesign’.

Het vooropgestelde doel werd gehaald. Expertise in de sector. De naam webkrunch is sindsdien niet meer weg te denken wanneer het gaat over Online Marketing. Uiteraard ligt hun schitterende werk hier vooral aan de basis. Al dragen berichten zoals deze infographic zeker hun steentje bij aan het succes!
U wilt ook een campagne opstarten?

In gesprekken met klanten komt vaak de vraag naar boven waarom je überhaupt op Social Media zou willen inzetten.
Een vaak gebruikt ‘excuus’ is “omdat iedereen er mee bezig is”.

Is dit het geval, stop dan nu!
Het inzetten op Social Media zonder duidelijke richting resulteert in geklungel en kan meer schade berokkenen dan dat het iets oplevert.

Laat het over aan Alain van Webraket.
Hij weet precies wat wel en niet werkt op de Social Media.
Wat onzeKlanten zeggen


Wilt u een groot bereik opzetten door marketing op social media, dan is het belangrijk dat het plaatje klopt. Uw social media profiel moet leven, uw producten moeten goed zijn en de voorraad moet altijd op peil zijn. Wanneer dit allemaal in orde is, kunt u verdere stappen ondernemen om het een echt groot succes te maken met dank aan Facebook, Instagram of Twitter.


 • Het aantal volgers op onze sociale media kanalen ging naar omhoog dankzij Alain. Nog belangrijk! Ook onze bestellingen via de webshop schoten de hoogte in!

  Ken Van Wauwe
  Ken Van Wauwe
  Eigenaar Pomade Winkel België
 • Het is een plezier om met Alain samen te werken. Zijn kennis van social media is een belangrijke aanwinst bij het verbeteren van mijn online aanwezigheid. Excellente service, vanaf het begin!

  Tessa Rossel
  Tessa Rossel
  Blogger & Eigenares Anverelle.com


Start uwCampagne vandaag!


  Uw naam*

  Uw telefoonnummer*

  Uw E-mail*

  Uw website

  Hoe kan ik u helpen?

  Wat is uw doel?